E-hulladék felvásárlás

Elektronikai hulladékaikat összetételtől függően, kedvező árakon felvásároljuk, igény esetén minősített szállítóként, "SZ" jeggyel elszállítjuk és gondoskodunk az újrahasznosításukról. Igény esetén leltárt készítünk, és elvégezzük Önök helyett a selejtezés időigényes feladatát. Adatbiztonsággal minden esetben kiemelten foglalkozunk, az adathordozók minden esetben fizikai megsemmisítésen esnek át, akár Cégük képviselőjének személyes jelenlétében.

Kérje Ingyenes Helyszíni Értékbecslésünket>>>

E-hulladékként felvásárolt elektronikai eszközök, a teljesség igénye nélkül:
  • IT és telekommunikációs berendezések (számítógép, szerver, nyomtató, szünetmentes, telefonkészülék, fax, mobiltelefon).
  •  nagy háztartási gépek (pl. mosógép, hűtőgép, elektromos tűzhely, villanyboiler, stb.)
  •  kis háztartási gépek (pl. vasaló, hajszárító, konyhai robotgép, stb.)
  • szórakoztató elektronikai berendezések (pl. televízió készülék, rádió, MP lejátszó, stb.)

Iskolai, munkahelyi vagy egyéb alkalmi és állandó e-hulladék gyűjtési akcióhoz konténert biztosítunk és az összegyűjtött elektronikai eszközöket kedvező áron felvásároljuk.

Leselejtezett és bontott elektronikai cikkek, üres tonerek, patronok felvásárlásán és újrahasznosítóhoz való eljuttatásán túl, egyéb leselejtezett, de még működőképes elektronikai eszközök (számítógépek, monitorok, laptopok, mobiltelefonok) értékbecslésével, felvásárlásával és újra használatra bocsátásával is foglalkozunk.

Értékbecslés, IT park csere, újrahasználat

Ami munkahelyi környezetben már elavultnak számít és lecserélésre kerül, az gyakran még tökéletesen működik és más jellegű felhasználás esetén ahelyett, hogy hulladékká válna, újra használatra kerülhet. Amennyiben elektronikai eszköz parkjuk frissítésre kerül vagy az utóbbi években frissítették, de nem történt még meg a lecserélt eszközök elszállítása és ártalmatlanítása, kollegánk megállapodás szerint akár ingyenesen is felméri készletét, értékbecslést és igény esetén leltárt készít. Részben vagy egészben újra használható elektronikai hulladékaikat összetételtől függően, kedvező árakon felvásároljuk, igény esetén minősített szállítóként, "SZ" jeggyel elszállítjuk és gondoskodunk az újra használatba kerülésükről és a csak anyagukban menthető részek újrahasznosításáról. Az adatbiztonságra vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően járunk el és az adathordozók minden esetben fizikai megsemmisítésen esnek át, akár az Önök személyes jelenlétében.

Kérje Ingyenes Helyszíni Értékbecslésünket>>>
Comments